Bacto ex kez es lab fertotlenito utantolto web4
Termék cikkszáma: BEKLF1000
Termék elérhetősége: A termék készleten

Bactoex láb és köröm fertőtlenítő utántöltő 1000 ml

Alapár adóval együtt:4590,00 Ft
Fizetendő ár:4190 Ft

Ajándék 60 ml-es szórófejes palackkal!

BactoEx Láb és köröm Bio fertőtlenítő, Grape Vital® grapefruitmag-kivonat tartalommal, különböző kiszerelésekben A BactoEx® teljesen természetes növényi anyagokból készített, biológiailag lebomló, széles hatásspektrumú antiszeptikum, antibakteriális, antivirális, antifungális és antisporicid hatású fertőtlenítőszer, amely egysejtű paraziták ellen is védelmet nyújt.

A grapefruitmag kivonat több, mint 800 baktérium- és vírustörzs, 100 gombafaj és egysejtű élősködő növekedését, szaporodását gátolja.

Mérgező anyagoktól, alkoholtól és klórtól mentes, gyors és hatékony, prémium kategóriás biofertőtlenítő Grape Vital® grapefruitmag-kivonat koncentrátumból, gombák, baktériumok, spórák és vírusok ellen. Alkalmazási területek: A wellness részlegek párás és meleg helyiségeiben, a lábgomba és esetleges kórokozók biztonságos eltávolítására és megelőzésére kifejlesztett, kizárólag biológiai anyagokból, a bőrre semleges hatással rendelkező fertőtlenítő. Megvéd a láb- és bőrgomba fertőzéstől a wellness, uszoda részlegekben és sportlétesítmények öltözőiben. Továbbá a cipők fertőtlenítésére, főleg bérelt cipők esetén. Alkalmazása: A készítményt koncentráltan a fertőtlenítendő felületre fújjuk ki úgy, hogy kezeletlen részek ne maradjanak. Már 1/2 perc után kifejti hatását, de a sporicid hatását 10 perc behatás után éri el, gyakorlatilag csíramentessé válik anélkül, hogy kellemetlen vegyszerszag keletkezne.

A BactoEx® oldatot fertőtlenítést követően sem leöblíteni, sem letörölni nem szükséges.

Előnye más fertőtlenítőszerekkel szemben: nem vegyszerről, hanem egy természetes hatóanyagot tartalmazó fertőtlenítőről van szó, tehát a bőrrel érintkezve sem okoz problémát.

Kiszerelés: 1000 ml

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.