tigris jaspis masszazs palca
Termék cikkszáma: MP005
Termék elérhetősége: Készlethiány

Masszázs pálca - Dalmata Jáspis

A pálca méretei: kb. 1,5 x 9-10 cm

Szállítás a márkás Lapis Vitalis ajándék dobozban.

A pálca hegyes oldala kifejezetten a test kis területein végzett reflexológiai masszázshoz készült. A szélesebb oldalával masszírozhat izomcsomókat, valamint alkalmas energiatermelésre. Az ásványi kövek rezgéseket bocsátanak ki, amiknek különböző hatásai vannak a szervezetre.  

A Dalmata Jáspisról:   A jáspis úgy ismert, mint a "legkiválóbb gondoskodó". Stresszes időkben életben tart és támogat, nyugalmat és a teljesség érzését biztosítja. Gyógyításra használva minden szempontból egységessé tesz. Elnyeli a negatív energiát, tisztítja és összehangolja a csakrákat, valamint az aurát. A jáspis egyensúlyban tartja a jin és jang energiát, valamint összekapcsolja a fizikai, az értelmi és a szellemi testet. Tisztítja az elektromágneses és a környezeti szennyeződést, beleértve a sugárzást is.Nyugalmat biztosít a tulajdonosa számára, erősíti az idegrendszert és támogat a megfelelő döntés meghozatalában.  

Gyógyhatásai:  

-Hatással van az emésztőrendszerre, szabályozza a savbázis-háztartást.

-Serkenti a vérkeringést.

-Támogatja az ivarszervek működését.

-Vese és hólyagbetegségek ellen is hatásos.

-Aktivizálja az öngyógyító mechanizmusokat a szervezetben.

-Erősíti az immunrendszert.

-Jó hatással van a vércukorszintre, ezért cukorbetegeknek is ajánlott.  

Csillagjegyei: Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Skorpió, Nyilas, Bak, Halak  

A kövek tisztítása: A köveket rendszeresen ajánlott megtisztítani, hiszen magukba szívják az energiát, ami telítheti őket annyira, hogy saját sugárzásuk fénye elhalványulhat. Tegyük folyó víz alá minél hosszabb időre (min.5-10 perc) őket, és már csak egy lépés, hogy testünkben beinduljon a gyógyulási folyamat. A tisztításra azért van szükség, mert minden kristály olyan, mint egy kis mikrochip, vagyis tárolja az információkat, így a betegségeket is. Ezektől, pedig minden alkalommal meg kell szabadítanunk őket ahhoz, hogy hatékonyan gyógyítsanak.        

Termék súlya: 0.0000 lb
Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.