tiare virag kozmetikai illatosito2
Termék cikkszáma: TVI010
Termék elérhetősége: A termék készleten
csak 2 maradt

Tiaré virág - kozmetikai illatosító 10 ml

Fizetendő ár:1450 Ft
Gyártó Egyéb gyártó

"Tiaré virág" - kozmetikai illatosító leírás és javaslatok:

Virágos, egzotikus, paradicsomi, meleg illatjegyekkel, melyek közel hozzák a trópusi szigetek napsugarát. Minden édes hatásával, az illat könnyed és frissességet áraszt. Közepes intenzitású és eléggé átható illatosítást eredményez .

ELŐÁLLÍTÁSI MÓD: egy illóolajokból, elkülönített illóolaj-frakciókból (frakcionált desztillációval nyert vegyületek) növényi alapanyagokból fermentálással, áztatással vagy hidrolízissel kinyert aromás anyagokból álló természetes keverék. Franciaországban állítják elő olyan parfümkészítők fejlesztése nyomán, akik kiváló minőségű finom parfümöket hoznak létre, kimondottan kozmetikai készítmények számára.

A MAYAM parfümanyagok összhangban vannak a kozmetikai termékekre vonatkozó Európai Szabályzatnak a legfrissebb változtatásaival és összhangban vannak a Nemzetközi Illatanyag-ipari Szövetség, az IFRA jogszabályaival.

ÖSSZETÉTEL: tömény aromás vegyület, teljes egészében természetes, növényi eredetű, szintetikus összetevők és tartósító nélkül.Egyes elemek allergének lehetnek az érzékeny személyek számára, ha a kozmetikai készítményeket illatosítják. Az Európai Parlament és Tanács kozmetikai termékekre vonatkozó 2003/15/EK Irányelvének 7 számú Módosítása szerint: linaloolt, limonént, farnezolt, benzil-benzoátot és benzil-szalicilátot tartalmaz.  

A PARFÜM LEÍRÁSA egy folyamatosan, egyenletesen kibontakozó illatosító, a Monoï olajéval megegyező illattal. Intenzív édes-virágos illatú egy elegáns, egzotikus fehér virág illatjegyeivel. Érzéki, jellegzetesen nőies.

EGYEZÉSEK  &  BENYOMÁSOK a kozmetikai készítmények illatosítására és parfümkészítésre egyaránt alkalmas. Szépen simul a bőrre, melegség és ápoltság érzetét nyújtja; a bőr kémiájától függően különböző illatjegyek emelkednek ki az illatosító összességében. A fehér színnel, a tisztaság és egzotikum érzetével társítható. Nagyon jó választás krémek vagy testápoló tejek, masszázsolajak, napozó termékek illatosítására, sőt tisztálkodási készítményekbe is. Jó választás egy szilárd vagy folyékony női parfümbe, de hajkrémekbe is. Parfümként alkalmas a mindennapi használatra, évszaktól függetlenül és korhatár nélkül. Virág esszenciákkal keverve (geránium, ylang-ylang, levendula) komplex és érdekes, de talán túl erős és édes illatokat hozhat létre. Citrus esszenciákkal keverve (citrom, mandarin, narancs) gazdagítja az egzotikus jegyeket és tompítja az édes jegyeit az illatnak, fokozva a frissességet. A "TIARÉ VIRÁG" egy komplex illatosító, mely használható a kozmetikai készítmények egyedüli illatosító összetevőjeként, azonban  keverhető más illatosító anyagokkal, illóolajakkal, abszolútokkal, egyes illatjegyek fokozására vagy tompítására.

Megjelenési forma: enyhén sárgás tiszta folyadék. Olajokban, emulziókban és alkoholban oldódik.  

Összetétel​ (INCI): parfüm  

A KOZMETIKÁBAN emulgeálással készülő krémek, emulziók illatosítására, balzsamok, olajak, vízmentes készítmények illatosítására, napozó emulziók illatosítására, hajkrémek és hajpakolások illatosítására samponokba, tusgélekbe. A kozmetikai és higiéniai termékekbe az illatosítót általában a végső fázisban adagolják, hidegen.

Ajánlott ADAGOLÁS:

0,2 - 1% krémekbe, emulziókba, különböző arcápoló kozmetikai készítményekbe

1 - 3% testápoló krémekbe, balzsamokba, olajakba, vajakba, emulziókba, tejekbe

0,5 - 2% hajkrémekbe, hajpakolásokba

0,5 - 1% tuskrémekbe 0,2 - 0,5% samponokba, tusgélekbe;

0,5%-nál nagyobb arányban használva felhígítja a készítményt és szükség lehet sűrítő anyagra vagy oldószer használatára

2 - 4% szappanokba

1 - 3% dezodorokba  

A PARFÜMÉRIÁBAN alkohol alapú parfümökbe olaj alapú parfümökbe szilárd parfümökbe illatos testkrémekbe, 4%-ig Ajánlott

ADAGOLÁS: 20% -ig a folyékony (alkoholos vagy olajos) és 30% -ig a szilárd parfümökbe.

Aromaterápiás felhasználásra nem alkalmas.

Tárolás: légmentes tartályban, fénytől és hőtől védve, 25°C fok alatti hőmérsékleten

Biztonsági adatok:   illatosítót tartalmazó készítmények esetében általános szabályként ajánlott: használat előtt 24 órával a könyök belső részén tesztelni ne nyeljük le tartsuk távol a gyerekektől önmagában a bőrre ne használjuk szembe ne kerüljön  

Kiszerelés: 10 ml      

 

 

Termék súlya: 0.0000 lb
Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.