IMG_49031
Termék cikkszáma: OM035
Termék elérhetősége: A termék készleten
csak 1 maradt

Olajmelegítő: ezüst - fehér

Fizetendő ár:4700 Ft
Gyártó Masszázsbutik

Köztudott, hogy a meleg olajos masszázs nemcsak jó érzés, hanem segíti a relaxációt és az ellazulást. A bőr pórusai megnyílnak, az értékes hatóanyagok ezáltal könnyebben felszívódnak. A meleg érzés oldja az izomgörcsöket.

Ajánlatunk: használjon ilyen szépséges olajmelegítőt, ami a hideg hónapokban igazán hasznosnak bizonyul!  

Használata: Öntse a masszázsolajat közvetlenül a kerámia kancsóba, majd helyezzen az alsó részbe egy mécsest. Gyújtsa meg a mécsest. Amennyiben nincs idő megvárni, amíg az olaj megmelegszik, úgy tegye a masszázsolajat a kerámia kancsóval együtt a mikróba és melegítse elő kb.30-50 másodpercig. A kerámia kancsó levehető. A melegítő fém része nem mikrózható! Utána használja a komplett melegítőt az olaj melegen tartására. A kancsóba akár 4 full body masszázsra elegendő olajat tud melegíteni egyszerre.  

Biztonsági utasítás: Soha ne hagyja az égő mécsest felügyelet nélkül! Tegye a melegítőt távol, minden gyúlékony anyagtól! Mindig ellenőrizze, hogy van-e kellő mennyiségű folyadék a kancsóba, ne melegítse azt üres állapotban! Ügyeljen arra, hogy ne melegedjen túl a melegítő és a benne lévő olaj! Vigyázzon, hogy ne égesse meg magát! Használat közben, csak a kerámia kancsó fogóját fogja meg, a fémhez ne érjen hozzá! Gyermekek kezébe nem kerülhet!

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.