IMG_5003
IMG_5004
Termék cikkszáma: OM037
Termék elérhetősége: A termék készleten
csak 2 maradt

Olaj- és krém melegítő, párologtató- Himalaya

Fizetendő ár:5990 Ft
Gyártó Masszázsbutik

Himalaya melegítő 3 in 1:

Használható párologtatásra, a masszázsolaj;- vagy a masszázskrém melegítésére.

Beköszönt a hűvös idő és nem csak a helyiség hűl le, hanem a kezünk és a masszázsolaj és a krém is. Ez a vendég számára kellemetlen lehet, feszengeni kezd és nem tud ellazulni. Ilyenkor érdemes a masszázsolajat és a krémet felmelegíteni, amit először a markunkba öntünk. Ez felmelegíti a kezünket is, majd a kellemes meleg olajjal bekenni a vendéget. A meleg olaj és krém komfortérzetet teremt és az izmok is könnyebben ellazulnak.  

Használjon ilyen modern és hasznos melegítőt az olaj és krém melegítésére, vagy párologtatásra. Gyújtson meg egy mécsest és helyezze azt a melegítő aljába.

Használata olaj-és krém melegítésre: Öntse a masszázsolajat, vagy masszázskrémet közvetlenül a kerámia tálba. Gyújtson meg egy mécsest és helyezze azt a melegítő aljába. Ha a felhasználandó anyag túl hideg és nagyon gyorsan kell melegíteni, a kerámia tállal együtt tegye rövid ideig a mikróba. Ezután használja a komplett melegítőt a melegen tartásra. A kerámia tálba egy full body masszázsra elegendő anyagot tud melegíteni egyszerre.

Használata párologtatóként: A himalája só használata köztudottan nagyon egészséges, ezért használunk sólámpát is. Ezzel a melegítővel fokozhatja hatását, ha ötvözi az aromaterápia jótékony tulajdonságaival. Öntsön a kerámia tálba vizet és csepegtessen bele illóolajat. Gyújtson meg egy mécsest és helyezze azt a melegítő aljába.

Tudományos vizsgálatok bebizonyították, hogy a sólámpa biofizikai tulajdonságai pozitívan hatnak az emberi közérzetre. Ezek a pozitív tulajdonságok a természetes ionizáción, az elektromágneses rezgésen és a kristályos átlátszó felépítésből eredő fényhullámokon alapszanak. A só mind kémiai, mind fizikai szempontból semlegesítő és kiegyenlítő hatású. A sókristályok élet fontosságú negatív töltésű ionokat adnak le a szoba levegőjének és az egészségre pozitívan ható bioenergiai erőket sugároznak, amiből nap mint nap energiát tankolhatunk.

A sólámpa tehát egy olcsó és igen hatékony megoldás a rossz alvók számára!

A só által leadott negatív töltésű ionok pozitívan hatnak:

  • légutakra, légúti megbetegedésekre,
  • idegfájdalmakra,
  • magas vérnyomásra,
  • reuma ellen.

Biztonsági utasítás: A mécsest soha ne hagyja égve éjszakára, vagy felnőtt felügyelete nélkül! Ne melegítse üres állapotban, vagy kevés tartalommal a tálat! Csak a kerámia tál mikrózható! Ne érjen hozzá a meleg, fém állványhoz, valamint óvatosan ellenőrizze a kerámia tál és annak tartalmának hőmérsékletét, hogy ne legyen túlmelegedve.

Tisztítás: A kerámia tál levehető, mosható. Ne tegye mosogatógépbe.

 

A melegítő anyaga: kerámia, fém, Himalaya só

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.