professzionalis masszazsagy szett krem
Termék cikkszáma: PMKSZ001
Termék elérhetősége: A termék készleten

Professzionális kényelem - masszázságy kiegészítő szett - krém

Alapár adóval együtt:18189,99 Ft
Fizetendő ár:16190 Ft
Gyártó Spapro Therapy

Professzionális kényelem - masszázságy kiegészítő szett - krém színben:

Ez a kiegészítő szett megtestesíti a tökéletes kényelmet, mind a vendég, mind a masszőr számára.

A szett tartalma és termékleírása:

-Extra táska:  Extra erős, minőségi hordozótáska masszázságyakhoz. Kívül erős szövet anyagból készült, belül vastag, vízhatlan bélés jellemzi. Extra sarokvédők a belsejében! Az elején tágas zseb, amibe belefér akár egy lepedő és egy 250 ml-es olaj is. Állítható, hosszú vállpánt.

Mérete:kérjük a rendelésnél tüntesse fel a "megjegyzés" rovatba, hogy milyen vastagságú a masszázságya.

-Memory fejpárna:  Vége az arc elnyomásának, hason fekvés közben! Használjon ilyen puha, memória habbal ellátott fejpárnát, ami nem nyomja el az arcot és a homlokot!

"U alakú" fejpárna, ami a fejpárna tartóra rögzíthető. A hátoldalán tépőzárral van ellátva, így rögzül a fejtámaszhoz. A legtöbb masszázságy fejtámaszhoz alkalmazkodik, azaz szabvány méret. Cipzárral ellátott műbőr huzat, memória szivacs töltelék, az extra kényelemért!

-Párna szett:

Párna szett, amely tökéletesen illeszkedik a Spapro Therapy, vagy más 70 cm széles masszázságyakhoz. A szett egy félhenger és egy henger párnából áll.

 

-Félhenger párna, amely tökéletesen illeszkedik a Spapro Therapy, vagy más 70 cm széles masszázságyakhoz. Cipzárral ellátott, levehető műbőr huzat. Az egyik végén fogantyúval ellátva. A félhenger párna használata a következő esetekben ajánlott: A vendég tarkójához helyezve, ha hanyatt fekszik, a mellek alá- hogy csökkentsük a rájuk nehezedő nyomást, más csontos, vagy sajgó testrészek alá, hogy tökéletes kényelembe helyezzük azokat. Méretei: 64 x 7 cm    

 

-Henger párna, amely tökéletesen illeszkedik a Spapro Therapy, vagy más 70 cm széles masszázságyakhoz. Cipzárral ellátott, levehető műbőr huzat. Az egyik végén fogantyúval ellátva. A henger párna használata a következő esetekben ajánlott: a vendég térde alá helyezve, amikor hanyatt fekszik - megszünteti az adott tájon a feszülést, és a lábfej tövéhez helyezve -  amikor hason fekszik, megakadályozza a görcsöket. Méretei: 64 x 14 cm 

 

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.