muanyag fejtamla
M__anyag_fejt__m_58ffd2bc179c1
műanyag-fejtámasz-web-2
műanyag-fejtámasz-web-3
Termék cikkszáma: FTM001
Termék elérhetősége: A termék készleten
csak 8 maradt

Műanyag fejtámasz

Fizetendő ár:4690 Ft
Gyártó Egyéb gyártó

Ez a termék a masszázságyhoz kapcsolódó fejtámasz, amit akkor érdemes használni, amikor a páciensünk túl magas (lelóg a lába), vagy ha a nyaki és a válli részeket szeretnénk alaposan megmasszírozni. Így könnyebben hozzáfér a masszőr ezen testrészekhez, valamint a páciensek szerint kényelmesebb a párnával ellátott fejtámaszon pihentetni fejét, mint ha csak a lélegző lyukat használjuk.

Ez a termék szabvány méretű, jól illeszkedik a legtöbb masszázságyhoz. Tetszés szerint állítható a dőlésszöge, a rajta lévő tépőzáras csíkok segítségével fixálható a párna, hogy az ne csússzon el. A hozzá tartozó U alakú fejpárnát, kérjük külön rendelje meg!

Hogyan használjam?

1. A fejtámaszon van egy kar, amit ha ellbillentünk a másik irányba, akkor a szárak szabadon mozgathatóak.

2. Állítsa be a megfelelő dőlésszöget!

3. Fixálja le a kar segítségével, lásd 1-es pont.

4. Helyezze a szárakat a helyére, ez a masszázságy egyik végén található 2 lyuk.

5. Ellenőrizze, hogy sikerült-e kellően lefixálni, úgy, hogy enyhén megnyomja a fejtámaszt, és ha az rendesen tart és nem csuklik le, akkor helyes, ha lecsuklik, ismételje meg a fixálást a kar elbillentésével.

6. Ragassza rá az U  alakú párnát a tépőzárak segítségével. Figyelem! A fejtámaszon lévő kart nem szükséges forgatni, ugyanis a kart csak el kell billenteni ellentétes irányba, ha nyitni vagy zárni szeretnénk a műveletet. A kar túlzott tekergetésével a fejtámasz széteshet.  

Anyaga: műanyag      

Termék súlya: 0.0000 lb
Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.