masszazs alatet parna noknek
Termék cikkszáma: MPN11
Termék elérhetősége: A termék készleten
csak 9 maradt

Masszázs alátét párna nőknek

Fizetendő ár:19900 Ft

A masszázs alátét a masszázságyak kiegészítőjeként szolgál. Segítségével extra kényelmet és teljes kikapcsolódást biztosíthat vendégei számára. Az alátét a női test specifikus problémáihoz igazodik a masszázsok és eljárások során, amelyeket arccal lefelé végeznek.
A speciális kivágások kényelmet és teret biztosítanak a mell résznek, míg a párna megerősített része a mellkas és a has tartását biztosítja. A masszázs alátét megvédi vendégeit a kényelmetlen érzettől és a túlzott nyomástól az érzékeny testrészeken.

A párna puha és bármilyen alkathoz alkalmazkodik. Puha műbőrből készültfelülete könnyen tisztítható és ellenáll az eljárások során használt masszázsolajoknak, masszázskrémeknek és emulzióknak.

Használat:
Helyezze az alátétet a masszázságyra és igény szerint takarja le lepedővel. Helyezze az alátét T-részét a masszázságyra, közel az arci részhez, hogy illeszkedjen a vendég mellkasához. A párna megemelt helyzete miatt a teljes kényelem érdekében az arci részt meg kell emelni az alétét magasságába.

Anyag: PU műbőr
Méretek: 46 x 65 x 10,5 cm
Szín: bézs

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.