pumpás harang kopoly szett 1
pumpás harang kopoly szett 2
Termék cikkszáma: MKB005
Termék elérhetősége: A termék készleten

Masszázsköpölyök ballonokkal - készlet 5db

Fizetendő ár:8750 Ft

Gumi ballonokkal ellátott üvegköpölyök készlete vákuumos masszázshoz. A készlet 5 különböző méretű masszázsköpölyt tartalmaz, amelyek a test különböző részeihez illeszkednek. Elegendő a gumiballonokat megnyomni és a köpölyt a bőrre helyezni, nem kell felmelegíteni az üvegköpölyöket a kezelés előtt. Ez jelentősen megkönnyíti az egész köpölyözési folyamatot.

A köpölyök segítségével végzett vákuumos masszázs segít serkenteni a bőrt és a bőr alatti szöveteket, így támogatja az izomregenerációt és megszünteti a fejfájást. Emellett serkenti a nyirokrendszert, méregtelenítő hatású. Csökkenti az öregedés jeleit, kitisztítja a pórusokat és erősíti a bőrt.

Használat:
A köpölyöket megtisztított, masszázsolajjal, emulzióval, krémmel vagy géllel megnedvesített bőrre alkalmazza. Válassza ki a megfelelő köpölyméretet és nyomja meg a ballonját. Óvatosan helyezze a köpölyt a bőrre, hogy levegő ne kerüljön bele. A ballon lassú felengedésével vákuum jön létre a köpölyben, amely elkezdi felemelni a bőrt. Ne hagyja a köpölyöket túl hosszú ideig a testén. A köpölyök eltávolítása után masszírozza a bőrt, hogy elkerülje a duzzanatot, illetve a bőr sérülését.

Tisztítás:
Tisztítás előtt vegye ki a gumiballont a köpölyből. Tisztítsa meg az üvegköpölyöket normál mosó- és fertőtlenítőszerrel, gőzben vagy forró vízben. A gumiköpölyöket langyos szappanos vízben leöblítheti, a széleit pedig alkoholos törlőkendővel áttörölheti.

Figyelmeztetés:
Ne használja a köpölyöket terhesség alatt, vagy ha nem érzi jól magát. Gyerekektől elzárva tartandó.

Anyag:
Köpölyök: üveg
Ballonok: gumi

Méret (átmérő):
Köpöly 1: 2,5 cm
Köpöly 2: 3 cm
Köpöly 3: 4,5 cm
Köpöly 4: 5 cm
Köpöly 5: 6 cm

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.