Nagy figyelmet szentelünk arra, hogy a vásárlóink folyamatosan változó keresletét a lehető legjobb áron és minőségben kiszolgáljuk

Webáruházunk 2012-ben alakult, azzal a céllal, hogy létrehozzunk egy olyan butikot a masszőröknek , ami átfogó kínálatot nyújt mindenféle masszázstípus számára. Masszőr kollégáink bevonásával építettük fel a kínálatot, lépésről-lépésre, tapasztalva, hogy mi az ami szükséges, mi az, amiből hiány van, és figyelembe vettük a vásárlóink igényeit is. Ez utóbbit mindig szívesen fogadjuk, ha valamit nem talál, vagy megosztaná velünk a véleményét, akkor bátran keressen fel bennünket! A vásárlást nem kötjük okleveles regisztrációhoz, webáruházunkban és bemutató termünkben bárkit szívesen fogadunk és kiszolgálunk. A XIII.kerületi mintaboltunkban/bemutatótermünkben, a termékek megtekinthetőek és sok minden kipróbálható is:
masszázságyak nagy választéka, illatminták és krémminták várják az érdeklődőket. AMasszázsbutikban barátságos és igényes kiszolgálásban lesz része és nyugodtan kérhetieladóink segítségét, akik szakértelemmel állnak a rendelkezésére. Kiszállítást vállalunk az ország bármely területére, és egyes esetekben külföldre is, egyéni díjszabás alapján. Belföldre a szállítás 20 000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes! Készleten lévő termékek esetén a rendelt termékeket a rendelést követő 24 órában feladjuk, így akár 1-2 nap múlva meg is kapja a csomagját! Termékeink gondosan válogatott, minőségi termékekből állnak. Kínálatunkban megtalálhatja magyar gyártók közkedvelt termékeit és a világ minden tájáról beszerzett különlegességeket is. Ha valamit nem találunk, akkor pedig megtervezzük és elkészíttetjük. A masszázskellékek mellett SPA termékek, CD-k, oktató könyvek és DVD-k, ásvány-, vagy féldrágakő ékszerek és masszázskellékek, illóolajak, füstölők és dekorációs tárgyak is kaphatóak. 2017-ben pedig bevezetésre kerül a masszőr-, kozmetikus-, SPA- és doktor asszisztens ruházat is. Elérhetőségeinket megtalálja a Kapcsolat menüre kattintva. Bízunk benne, hogy hamarosan Önt is üdvözölhetjük elégedett vásárlóink között!


 Masszázsbutik
 Hétfő          10-16
 Kedd           10-16
 Szerda         10-16
 Csütörtök     10-16
 Péntek        10-16

 Szombat      Zárva

Vasárnap      Zárva

970

Termék raktárról

76%

Visszatérő vásárló

19000

Vásárló 7 év alatt

Események

A választás megkönnyítése


Gondolunk az Ön  kényelemre. Termékeink csillaggal vannak ellátva, amelyek segítenek a bizonytalan vásárlóknak a döntéshozatalban. Mi több, kereshet a weboldalunkon, ha pontosan tudja, mit keres vagy használhat egy csomó különböző szűrőt, ami jelentősen időt takarít meg.

Országos kiszállítás

Nem számít merre lakik ,az ország minden pontjáról várjuk megtisztelő megkeresését ,és termékeinket gondosan becsomagolva 1 munkanapon belül kiszállítja a GLS Önhöz!

Magas termékminőség

Csakis minőségi termékeket forgalmazunk és garanciát adunk ! A masszázságyaink és más termékeink ellenőrzés után kerülnek kiküldésre.

Csapatunk

Meli

A legkedvesebb hangú mindenben segítőkész Masszázsbutikguru!

Márió

Maga a Laza és mégis hozzáértő segítőkész termékmester!

Andrea

Mikor? mi? kinek? mennyi? nem kérdés kézben tartja!