A Jade köves arcmasszázs

by Masszázsbutik

Ebben a cikkünkben bemutatjuk a Jade kő tulajdonságait, a Jade köves arcmasszázs előnyeit és az arc térképeit.

A jade kő a legértékesebb és legnemesebb féldrágakő a keleti gyógyászatban. A jáde jelképezi a női szépséget...A szép nő bőrfényét a jáde selymes fényéhez hasonlítják. 

A kő rezgései megegyeznek az emberi sejtek rezgéseivel.  

Az arcmasszázs, két darab henger alakú jáde kővel történik, valamint a bőrtípusnak megfelelő szérummal és szemránckrémmel. Az arc izmain keresztül, az idegkilépési pontokat érintve feszültségoldó, nyugtató hatású az arcmasszázs.

A jáde fejmasszázs, a fésű alakú eszközzel történik, finoman húzgálja a hajban, a fejbőrön és a tarkón.

Az eszközöket megtalálja kínálatunkban: a kristály masszázs kategóriában.

 

 

A Jade ásványról: A kőnek misztikus befolyást tulajdonítanak: jó szerencsét, egészséget és a rossz szellemektől való védelmet biztosítja tulajdonosának. Béke köve, hiszen megnyugtatja az elmét. A jade megnyugtatja a lelket, egyensúlyt teremt az energiaáramlásban, erősíti az idegrendszert, és elűzi a rossz közérzetet. Vonzza a szerencsét, a tisztaság és a nyugalom jelképe.   Gyógyhatásai: -Fokozza a termékenységet. -A vesebajokra jótékony hatással bír: erősíti a vesét, szabályozza a vízháztartást. -Méregteleníti a szervezetet. -Rendbe teszi a sav-bázis egyensúlyt. -Elősegíti a sejtregenerálódást. -Erősíti az idegrendszert, alvászavarok esetén is segít.   Csillagjegyei: Bika, Rák, Mérleg, Halak Csakra: A jáde a kettes csakrába és a szívcsakrába kapcsolódik bele. Az egyensúly köve. A jáde a szívcsakrán keresztül az érzelmeink káoszával szembesít. Energiájának gyöngéd ölelésében rádöbbenhetünk önszeretetünk mértékére, megérthetjük mennyire fontos önbecsülésünk, hiszen a külvilág ezt tükrözi vissza nekünk. Saját hatalmunkat tudatosítja bennünk, hogy mibe élünk azon változtatni tudunk, hiszen mi gondoljuk és érezzük magunknak. Gondolatainkat és érzelmeinket megváltoztatva életminőségünk is megváltozik, hiszen rádöbbenünk önmagunk értékeire, csak meg kell valósítani. A jade gyöngéd partner ebben, segít belső békénket felhozni magunkban, kibékülni önmagunkkal megteremteni és élvezni nyugalmunkat.   A kövek tisztítása: A köveket rendszeresen ajánlott megtisztítani, hiszen magukba szívják az energiát, ami telítheti őket annyira, hogy saját sugárzásuk fénye elhalványulhat. Tegyük folyó víz alá minél hosszabb időre (min.5-10 perc) őket, és már csak egy lépés, hogy testünkben beinduljon a gyógyulási folyamat. A tisztításra azért van szükség, mert minden kristály olyan, mint egy kis mikrochip, vagyis tárolja az információkat, így a betegségeket is. Ezektől, pedig minden alkalommal meg kell szabadítanunk őket ahhoz, hogy hatékonyan gyógyítsanak.

Az arc és a fej térképei:

 

 

 

 

 

Hozzászólás

  • nincs Hozzászólás

Írj Hozzászólást