Gua Sha masszázs

by Masszázsbutik

Hallottál már a Gua Sha masszázsról? A kínai orvoslásban elterjedt Gua Sha masszázst hazánkban még csak most kezdik felfedezni.

Gua Sha masszázs:

Gua Sha-t úgy is lehet fordítani, hogy „minden rossz kikaparása”. Az egyik reflexológiai módszere a kínai orvoslásnak. Egy csontból vagy kőből készült lemezt használnak eszközként, és a kezelés a meridiánokon illetve az azokon elhelyezkedő akupresszúrás pontokon történik, de nem csupán a kezelt pontokon, hanem sokkal szélesebb területen fejti ki hatását. Irritáció esetén a bőr receptorainak jelet küldenek a sérült szervek és szövetek, amelyek közvetlenül mutatkoznak a bőr irritált állapotával.
A hát, has, nyak és más testrészen megjelenő bőrirritáció pontos diagnózist tud adni a helytelenül működő belső szervekről. Ez a jelenségegyfajta ellenőrző módszere a gyógyászati beavatkozás hatékonyságának.
A rosszul működő szerv mikrocirkulációjának helyreállítása a legtöbb esetben a szerv teljes gyógyulásához vezet (vagy jelentős javulásához) gyógyszer használata nélkül. Gua Sha masszázs javítja a metabolikus folyamatokat a bőrben, eltávolítja a méreganyagokat. Nagyon hatékony osteochondrosis, megfázás, bronchitis, cholecystitis esetén, pozitív hatással van a szív-és érrendszerre. Használjak a betegség megelőzésére, és gyógyászati célokra.

A GUA SHA masszázs kövek, először nálunk Magyarországon!


A linket bemásolva, a Google-ba, megnézheted a masszázst:

https://www.youtube.com/watch?v=WjFaUuRsA7s

Hozzászólás

  • nincs Hozzászólás

Írj Hozzászólást